Logo Logo
  • Luni - Vineri 07:30-19:00
    Sambata 08:00-13:00 Duminica - INCHIS

  • 0232 214 466 topmedicalgrup@gmail.com

  • Bd. Independentei nr.29 bl C1-5 mezanin Iasi, Romania

Top Medical Grup TMG

Top Medical Grup este unul dintre cele mai moderne unitati medicale din judetul Iasi, dispunand de echipamente moderne si performantede, personal bine instruit, venind in intampinarea asiguratilor cu investigatii complexe, adaptandu-se continuu la cerintele si standardele de calitate la nivel european.

Laboratorul nostru se afla in contract atat cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, astfel incat persoanele asigurate beneficiaza de analize gratuite in limita fondului disponibil.

Serviciile noastreTMG

Despre noiTMG

14+

ani de experienta

8

specializari

14

medici

RecenziiTMG

mi-am facut analizele acum cateva zile si ieri am avut programare la gineco, la o dna doctor foarte buna si atenta. sunt multumita si recomand cu incredere Viorica S.
am fost la dermato a doua oara pentru ca am de cateva zile o eczema si mi-am facut analizele sa vad ce am si apoi mi-a dat dna doctor de acolo un tratament si aproape mi-a trecut complet am prins incredere pentru ca se vede ca se poarta frumos si nu te repede nimeni iar medicamentele pe care mi le-a dat doamna doctorita chiar ma ajuta asa ca mergeti ca merita Manuela B.