Logo Logo
  • Luni - Vineri 07:30-19:00
    Sambata 08:00-13:00 Duminica - INCHIS

  • 0232 214 466 topmedicalgrup@gmail.com

  • Bd. Independentei nr.29 bl C1-5 mezanin Iasi, Romania

Bine ati venit la Centrul Medical TOP MEDICAL GRUP!

Centrul medical TOP MEDICAL GRUP este situat in inima orasului Iasi, pe una dintre cele mai importante artere – B-dul Independentei. El s-a dezvoltat de-a lungul anilor ca institutie medicala complexa si completa multidisciplinara, acordand servicii performante, eficiente si responsabile, de inalt profesionalism, la cele mai moderne standarde de practica medicala.

TOP MEDICAL GRUP doreste sa ofere servicii medicale de calitate, in conditii de siguranta, confidentialitate si confort beneficiarilor sai, persoane fizice sau juridice.

„Avand grija de sanatatea dumneavoastra”, acordam consultatii medicale de specialitate, asiguram principalele investigatii medicale si realizam o gama larga de analize de laborator, uzuale de screening sau speciale, cu scopul stabilirii in conditii ambulatorii a unui diagnostic corect, complet si precoce, precum si a unei conduite terapeutice adecvate, evitand spitalizarile.

La noi veti gasi un mediu prietenos cu personal medical calificat si cu o mare experienta profesionala, competent si eficient, ce a demonstrat de-a lungul vremii respect si intelegere pentru timpul si suferinta pacientului.

Relatia contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Iasi ne permite sa oferim pacientilor nostri asigurati toate facilitatile pe care le garanteaza contributia la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate.

Centrul medical TOP MEDICAL GRUP vine in intampinarea nevoii de comunicare rapida si eficienta cu pacientii, oferindu-va prin intermediul acestui site informatiile referitoare la serviciile noastre medicale, datele de contact ale firmei si localizarea pe harta orasului, precum si cele mai importante mijloace de transport din zona.

In ideea realizarii unui climat benefic relatiei medic-pacient, suntem deschisi comunicarii permanente cu pacientii nostri prin intermediul unui chestionar de evaluare a satisfactiei clientului, unde va asteptam sa va exprimati opiniile.